Nieuws

Digital Residence B.V. is SpamExperts Hosting Partner geworden!

Digital Residence B.V. is SpamExperts Hosting Partner geworden!

Al enige tijd zijn wij bezig met het testen en implementeren van ons SpamExperts Cluster welke gehost wordt in ons eigen netwerk op onze eigen servers. Eindelijk is het zo ver, het testen is voorbij en het cluster is volledige in gebruik genomen!

Met ons SpamExperts cluster filteren wij spam, virussen en andere malware uit inkomend en uitgaand email verkeer. Zo dragen wij bij aan schonere mailboxen en een schoner internet!

Wilt u meer informatie over ons SpamExperts Cluster en/of de SpamExperts diensten welke wij aanbieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

logo-spamexperts

Over SpamExperts:

Onze missie is veilige e-mail wereldwijd. Wij zijn er trots op dat we eersteklas oplossingen aanbieden die direct werken, volledige controle bieden, en naadloos zijn geïntegreerd in bestaande e-mailinfrastructuren. Wij focussen op het leveren van duurzame resultaten en buitengewoon rendement, in ieder aspect van onze business.

Wij zijn een particulier Nederlands bedrijf, wiens aandeelhouders actief zijn als CEO (Sam Renkema) en CTO (Dreas van Donselaar). Sinds de oprichting in 2005 zijn we snel gegroeid tot een vooraanstaand e-mailbeveiligingsdienstverlener voor Webhosts, ISP’s/Telecombedrijven en IT Resellers wereldwijd. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam, Nederland, en we hebben een tweede kantoor in Boekarest, Roemenië en wereldwijde vertegenwoordiging in Rusland, Verenigd Koninkrijk, Mexico en Nieuw Zeeland. Ons bedrijf staat al twee jaar achter elkaar, in 2013 en 2014, vermeld in de Deloitte Technology Fast 50 en Main Software 50 wedstrijd voor de snelst groeiende technologiebedrijven in de gehele EMEA-regio voor uitstekend leiderschap en uitstekende resultaten.

Ons team ontwikkelt e-mailbeveiligingsoplossingen voor in de cloud of op locatie met diensten voor inkomende (spam en virus) filtering, uitgaande filtering en e-mailarchivering. We zijn bijna ieder jaar verdubbeld in omvang sinds de lancering van de huidige productlijn in 2008.

We zijn een sterk technisch en technologisch gefocust bedrijf dat constant investeert en zich concentreert op R&D om mee te blijven komen in de branche. Alle technologieën worden in-house ontwikkeld en worden constant bijgewerkt met wekelijks nieuwe functies en realtime engine updates.

Momenteel bedienen we klanten in meer dan 80 landen.

Ook wij zijn vandaag weer van de partij bij @WaterGoed @SIDN #BBQ Nieuw #seizoen nieuwe #kansen
Nieuwe algemene voorwaarden, verwerkingsovereenkomst en privacyverklaring https://t.co/OO9v5Ufbkj
Pagina bijgewerkt: Vrijwaring https://t.co/QLROD3DPg1
Pagina bijgewerkt: Privacyverklaring https://t.co/1NmEOHxZfY
Pagina bijgewerkt: Algemene Voorwaarden https://t.co/Xwf8hm2lnN
New services status and NOC page! https://t.co/rdnCxs9Hq4
Emergency Maintenance 02-10-2017 https://t.co/cqpFtTMGP1
Upstream Network Performance Issues https://t.co/Py6G79evmp
NIEUW: Intrusion Prevention System (IPS) https://t.co/IhgNLt9EiL
Pagina bijgewerkt: Onze Partners https://t.co/uexQDJeOTI
Vanaf heden is onze nieuwsbrief weer beschikbaar! https://t.co/VWorenFrLv
Uitbreiding van ons net werk met een 10 GBit/s transit https://t.co/D1HvpD4fFW
Pagina bijgewerkt: Onze Partners https://t.co/td0WeSsfTd
DDoS attack [SOLVED] https://t.co/ceCrs2tg7U
DDoS attack [UPDATE 13:55] https://t.co/ceCrs2tg7U
DDoS attack [UPDATE 13:44] https://t.co/ceCrs2tg7U
Nieuwe slogan: Where bits feel at home! https://t.co/FJ8Btuqq30