Blog

Nieuwe slogan: Where bits feel at home!

Nieuwe slogan: Where bits feel at home!

digires-logo-met-slogan-klein

Bij een nieuwe website en een nieuw logo hoort ook een nieuwe slogan, want onze oude slogan “Your Digital Partner” paste wel bij ons, maar was toch aan vernieuwing toe! Na hier lang over te hebben nagedacht hebben wij gekozen voor “Where bits feel at home!”, een goede en logische keuze, want alle bits voelen zich veilig en thuis in het onderkomen van Digital Residence! Zo blijven we bezig met vernieuwen en innoveren! U kunt nog veel goed nieuws van ons verwachten, houd onze website dan ook goed in de gaten!

Ook de geschiedenis van Digital Residence B.V. spreekt voor zich (Meer weten? Lees verder op deze pagina voor de complete historie: https://www.digires.nl/over-ons/ ), wij blijven continu innoveren en gaan mee met de ontwikkelingen van de zeer dynamische markt waar wij ons in bevinden. Het vinden van de juiste betrouwbare en innoverende partners en het leveren van een totaaloplossing naar onze klanten toe is voor ons een must, het ontzorgen van onze klanten op ICT gebied, daar zijn wij vooral mee bezig, één aanspreekpunt voor uw gehele ICT vraagstuk!

 

 

Something went wrong with the twitter request!