Nieuws

NIEUW: Intrusion Prevention System (IPS)

NIEUW: Intrusion Prevention System (IPS)

Uw website, server en verbinding is nu nog veiliger door de Intrusion Prevention Systemen van Digital Residence!

Vanaf heden bieden wij de dienst “Intrusion Prevention” aan waarmee wij al het verkeer dat van en naar uw websites, servers en verbindingen wordt verstuurd gefilterd wordt door onze Intrusion Prevention Systemen (IPS), zo raakt uw website of server minder belast waardoor u met minder capaciteit uit de voeten kunt en zijn deze tevens minder kwetsbaar. Zo kunt u zich focussen op andere zaken!

Wat zijn Intrusion Prevention Systemen?

Intrusion Prevention Systemen (IPS), ook bekend als inbraakdetectie en -preventie systemen (IDP’s), zijn netwerkbeveiliging apparaten dat netwerk en / of systeem activiteiten in de gaten houden of er kwaadaardige activiteiten plaats vinden. De belangrijkste functies van een Intrusion Prevention Systeem is kwaadaardige activiteiten te herkennen en te blokkeren en/of te melden voordat deze bij de klant schade aanrichten. Tevens worden deze activiteiten gelogd. Onze IPS-en zijn in lijn geplaatst met de verbinding naar onze klanten en servers toe en verzenden een alarm naar ons Network Operations Center (NOC) wanneer kwaadaardige activiteiten plaats vinden en zorgt er voor dat kwaadaardige pakketten gedetecteerd worden. Vervolgens vindt er een actie plaats; de verbinding wordt gereset en/of het IP adres wordt geblokkeerd dat verantwoordelijk is voor deze kwaadaardige activiteit. Onze IPS-en kunnen Cyclische Redundancy Check (CRC) fouten corrigeren, “packet streams” defragmenteren, TCP sequencing problemen beperken en ongewenst verkeer in de transport en netwerklaag opschonen.

Something went wrong with the twitter request!