Nieuws

Uitbreiding van ons netwerk met een 10 GBit/s IP Transit

Uitbreiding van ons netwerk met een 10 GBit/s IP Transit

netrouting-logoHet VXbits netwerk (waar het Digital Residence netwerk onderdeel van is) wordt uitgebreid met een 10Gbit/s IP transit van Netrouting met globale dekking, we verwachten dat deze verbinding eind 2016 opgeleverd wordt. Netrouting is in 2007 opgericht met als doel om de nieuwe standaard te creëren in de snel veranderende wereld van de hosting. Sinds de oprichting is Netrouting uitgegroeid tot vooraanstaande hostingprovider met datacenters in Nederland, Zweden en de Verenigde Staten. Het doel van Netrouting is altijd geweest om hosting voor iedereen toegankelijk te maken. Met een hecht en ervaren team dat toegewijd is aan klantenservice, zet Netrouting zich elke dag in om technologie voor zijn klanten te laten werken.

Something went wrong with the twitter request!