Mededelingen

Vanaf heden is onze nieuwsbrief weer beschikbaar!

Vanaf heden is onze nieuwsbrief weer beschikbaar!

Zoals gewoonlijk wordt er hard gewerkt achter de schermen bij Digital Residence, helaas moest één vernieuwing nog steeds doorgevoerd worden: de Nieuwsbrief
We hebben de afgelopen maanden genoeg nieuwtjes te melden gehad, maar helaas kreeg u hier nog geen email van, ondanks dat u zich wel ingeschreven had op de nieuwsbrief op onze oude website, deze moest namelijk nog overgezet worden, dat is nu gelukt!

U bent nu aangemeld voor de volgende nieuwsbrief:
Nieuws & Mededelingen
Werkzaamheden & Storingen

Nieuwsbrief abonnement opzeggen of bewerken:
Mocht u uw nieuwsbrief abonnement willen aanpassen of u willen afmelden, dan kan dat door onderaan de nieuwsbrief welke u van ons ontvangen heeft te klikken op “Je abonnement(en) voor deze nieuwsbrief opzeggen” of “Je abonnement(en) bewerken”.

Something went wrong with the twitter request!