Colocatie

Vanaf 1U tot volledige suites! 

Waarom colocatie?

Een groeiend aantal organisaties herkennen de voordelen van het plaatsen van de ”mission-critical” apparatuur binnen een datacenter. Colocatie wordt steeds populairder doordat de tijd en kostenbesparing die men kan realizeren als resultaat van het gebruiken van een gedeelde datacenter infrastructuur. Met IT en communicatie faciliteiten in veilige handen ervaren internet, telecommunicatie en applicatie service providers evenals andere bedrijven een mindere vertraging van bijvoorbeeld het lanceren van diensten en meer vrijheid om te focussen op de core business.

Hieraan toegevoegd kunnen onze klanten de kosten van dataverkeer en apparatuur reduceren en het lokale netwerk vrij maken voor andere doelen. Tevens, door het outsourcen van de ruimte en het netwerk kan een behoorlijke kostenbesparing opleveren en tevens kunnen diensten sneller en beter aangeboden worden via het door ons gebruikte netwerk wat veelal een grotere capaciteit heeft en sneller dan bijvoorbeeld de internet verbinding op een kantoor of van andere aanbieders.

VRIJBLIJVEND

ADVIES

Digital Residence biedt flexibele maatwerkoplossingen in een SOC2-2 gecertificeerd Datacenter. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

CONTACT

Shared Colocatie van apparatuur tot 6U
1/4 Shared Rack of Private Rack (10U)
1/2 Private Rack (20U)
Private Rack (40U)

TIER III+ Datacenter

De datacenters in Arnhem biedt een beschikbaarheid van 99,99%, echter is de historische uptime van het datacenter 100% tot nu toe. Het datacenter is volledig redundant qua elektrische circuits, koeling en netwerk. Deze architectuur kan de meest ernstige technische incidenten weerstaan, zonder dat de beschikbaarheid van de server ooit wordt beïnvloed. Enkel de koeling is niet aangesloten op de UPS en wordt maximaal 20 seconden onderbroken waarna deze worden gevoed door beide generatoren, alleen hierdoor betreft het geen TIER IV Datacenter.

SOC2-2 GECERTIFICEERD

SOC (Standard Operational Control) is een certificering die in Amerika de norm is als het gaat om informatiebeveiliging. Binnen Europa wordt deze certificering steeds vaker toegepast vanwege de strenge audits en de transparantie die het verschaft. SOC2 gebruikt ISO27001 als normenkader en gaat daarnaast uit van de Kritike Prestatie Indicatoren (KPI’s) die in de dienstverleningscontracten opgenomen zijn. Op basis daarvan worden alle processen van de datacenters in Anhem beoordeeld. Deze werkwijze geeft klanten volledig inzicht in de kwaliteit van de organisatie.

CARRIER NEUTRAAL

U kunt kiezen om u aan te sluiten via ons netwerk of via de vele andere netwerken of internet exchanges (zoals de NLix, NDIX en ARNIX) welke beschikbaar zijn binnen het datacenter. Voor bedrijven betekent dit de grootst denkbare keuze aan vaste en mobiele carriers, Internet Service Providers (ISP’s), internet exchanges, Content Delivery Networks (CDN's) en andere netwerkpartners. Wat de connectiviteitsproviders, net zoals wij, gemeenschappelijk hebben, is hun streven naar optimale netwerkprestaties, de beste diensten en de laagste prijs voor hun applicaties en content.

24/7

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Al onze diensten worden 24/7 gemonitord door onze NOC (Network Operations Center). Ook worden de datacenters 24/7 beveiligd met behulp van verschillende sensoren, medewerkers en CCTV. U heeft 24/7 toegang tot het datacenter en Remote Hands en andere (technische) ondersteuning is 24/7 beschikbaar. Precies wat u nodig heeft in deze 24 uurs economie!

Something went wrong with the twitter request!