Connectiviteit

Vanaf 10Mbit/s tot 100Gbit/s! 

Wij verbinden u!

Digital Residence gebruikt "state of the art" technieken welke gericht zijn op een zo hoog mogelijke beschikbaarheid van de infrastructuur. De kernonderdelen van het Digital Residence netwerk worden 24 uur, 7 dagen in de week gemonitord vanuit onze NOC (Network Operations Center). Via ons platform krijgt u een ruime keuze aan mogelijkheden, zo bieden wij verschillende vormen van connectiviteit aan van connectiviteit afgerekend per Gbyte tot Wavelengths en Dark Fiber, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos!

Naast het leveren van connectiviteitsdiensten, adviseren wij graag onze klanten waar nodig. Meedenken met de klant en complexe uitdagingen aangaan is een van de taken die Digital Residence graag op zich neemt. Alleen een dienst leveren is niet genoeg, de klant neemt een dienst af voor een bepaald doel en wij helpen graag mee dat doel, middels de beste manier, te behalen.

VRIJBLIJVEND

ADVIES

Digital Residence biedt flexibele maatwerkoplossingen vanuit een SOC2-2 gecertificeerd Datacenter. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

CONTACT

Aansluiten waar u maar wilt

Naast de twee datacenter locaties in Arnhem, welke volledig redundant zijn en met elkaar in verbinding staan via een glasvezelring, heeft Digital Residence ook PoPs (Point of Presence) in Amsterdam, Dronten, Rotterdam en Zoetermeer en kunnen wij probleemloos onze diensten direct afleveren in elk datacenter welke aangesloten is op de NLix of NDIX en indirect op de AMS-IX en GN-IX.

Geoptimaliseerd & redundant netwerk

Via ons netwerk heeft u wereldwijde dekking en kunt u verbinding maken met vele andere netwerken of internet exchanges (zoals de NLix, AMS-IX, GN-IX, NDIX en ARNIX), wij streven er altijd na om een zo laag mogelijke latency te behalen, nationaal, Europees en wereldwijd. Dit doen we door continu de beste transit en peering partners aan te sluiten en verbinding te maken met de verschillende internet exchanges.

SOC2-2 Gecertificeerd

SOC (Standard Operational Control) is een certificering die in Amerika de norm is als het gaat om informatiebeveiliging. Binnen Europa wordt deze certificering steeds vaker toegepast vanwege de strenge audits en de transparantie die het verschaft. SOC2 gebruikt ISO27001 als normenkader en gaat daarnaast uit van de Kritike Prestatie Indicatoren (KPI’s) die in de dienstverleningscontracten opgenomen zijn. Op basis daarvan worden alle processen van het datacenter beoordeeld. Deze werkwijze geeft klanten volledig inzicht in de kwaliteit van de organisatie.

24/7

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Al onze diensten worden 24/7 gemonitord door onze NOC (Network Operations Center). Ook worden de datacenters 24/7 beveiligd met behulp van verschillende sensoren, medewerkers en CCTV. U heeft 24/7 toegang tot het datacenter en Remote Hands en andere (technische) ondersteuning is 24/7 beschikbaar. Precies wat u nodig heeft in deze 24 uurs economie!

Met IP Transit bent u in staat uw eigen netwerk als een geregistreerd Atonomous System met het publieke Internet te koppelen. U kunt zelf de hoeveelheid IP-adressen, het routeringsprotocol en de hoeveelheid committed verkeer en bursting capaciteit uitkiezen.

U moet een IP Transit zien als een vaste, permanente aansluiting tussen uw IP-infrastructuur en het wereldwijde internet. Deze permanente internet aansluiting wordt gerealiseerd op één van de core-routers die onderdeel zijn van ons netwerk.

Digital Residence hanteert een open peering policy en is (in)direct verbonden met meerdere internationale carriers en internet exchanges. Dit resulteert in een zeer betrouwbaar en snel netwerk.

Door onze schaalgrootte kunnen wij scherp inkopen en dat kunt u merken aan ons aanbod.

Daarbij bieden wij deze connectiviteit indien gewenst ook aan met Intrusion Prevention System en/of Anti-DDoS dienst.

Ook wij zijn vandaag weer van de partij bij @WaterGoed @SIDN #BBQ Nieuw #seizoen nieuwe #kansen
Nieuwe algemene voorwaarden, verwerkingsovereenkomst en privacyverklaring https://t.co/OO9v5Ufbkj
Pagina bijgewerkt: Vrijwaring https://t.co/QLROD3DPg1
Pagina bijgewerkt: Privacyverklaring https://t.co/1NmEOHxZfY
Pagina bijgewerkt: Algemene Voorwaarden https://t.co/Xwf8hm2lnN
New services status and NOC page! https://t.co/rdnCxs9Hq4
Emergency Maintenance 02-10-2017 https://t.co/cqpFtTMGP1
Upstream Network Performance Issues https://t.co/Py6G79evmp
NIEUW: Intrusion Prevention System (IPS) https://t.co/IhgNLt9EiL
Pagina bijgewerkt: Onze Partners https://t.co/uexQDJeOTI
Vanaf heden is onze nieuwsbrief weer beschikbaar! https://t.co/VWorenFrLv
Uitbreiding van ons net werk met een 10 GBit/s transit https://t.co/D1HvpD4fFW
Pagina bijgewerkt: Onze Partners https://t.co/td0WeSsfTd
DDoS attack [SOLVED] https://t.co/ceCrs2tg7U
DDoS attack [UPDATE 13:55] https://t.co/ceCrs2tg7U
DDoS attack [UPDATE 13:44] https://t.co/ceCrs2tg7U
Nieuwe slogan: Where bits feel at home! https://t.co/FJ8Btuqq30