OVER ONS

Van gebundelde ideeën, naar solide onderneming!  

WELKOM BIJ...

Digital Residence!

 

De geschiedenis van Digital Residence B.V. spreekt voor zich (Meer weten? Lees verder op deze pagina voor de complete historie), wij blijven innoveren en gaan mee met de ontwikkelingen van de zeer dynamische markt waar wij ons in bevinden. Het vinden van de juiste betrouwbare en innoverende partners en het leveren van een totaaloplossing naar onze klanten toe is voor ons een must, het ontzorgen van onze klanten op ICT gebied, daar zijn wij vooral mee bezig, één aanspreekpunt voor uw gehele ICT vraagstuk.

Dat het runnen van een bedrijf al moeilijk genoeg is zonder de problemen van het managen van verschillende diensten van verschillende providers, dat weten wij, daarom houden wij het bij Digital Residence B.V. simpel. Wij kunnen u helpen met complete oplossingen met één makkelijk netwerk en bedrijf waar u mee zaken doet. Met onze diensten zoals IP Transits, colocation, Interconnects, Point 2 Point circuits, Leased Lines (Ethernet, SDSL, ADSL) en de combinatie van goede SLA’s, service en technologische expertise kunnen wij onze diensten zo aanpassen zodat deze passen bij de eisen van uw bedrijf. Als U het wilt, dan leggen wij de glasvezel verbinding aan tot bij u binnen in het kantoor!

Aanmelden

Voor onze nieuwsbrief

Selecteer nieuwsbrieven:

DE HISTORIE VAN DIGITAL RESIDENCE

Een klein stukje geschiedenis

2006

Digital Residence is in 2006 begonnen met een idee en vervolgens de planning welke geleid heeft tot het oprichten van het bedrijf Digital Residence B.V. De naam van het bedrijf betekent "Digitale Residentie" in het Nederlands, letterlijk de digitale plaats waar iets verblijft en wordt tegenwoordig kortweg ook DigiRes genoemt. De onderneming is gerealiseerd door de samenwerking van verschillende bedrijven en investeerders welke reeds jaren ICT diensten aanbieden en een stempel hebben gezet binnen de internet branche.

2008

In 2008 is Digital Residence B.V. van start gegaan met de verkoop van Colocatie, Connectiviet en Ondersteunende diensten zoals management servers en managed netwerk diensten vanuit het Tele2 datacenter te Nijmegen, het Tele2 datacenter te Den Bosch, het EasyNet (ESY) datacenter te Schiphol-Rijk, het NIKHEF datacenter te Amsterdam en hebben wij ons netwerk aangesloten op de NLix.

2009

In 2009 is Digital Residence B.V. gestopt met het aanbieden van diensten vanuit het Tele2 datacenter te Den Bosch, helaas bleek het voor ons niet rendabel om diensten te blijven aanbieden en af te nemen vanuit dit datacenter.

2011

In 2011 is Digital Residence B.V. van start gegaan met de verkoop diensten vanuit het datacenter Serverius te Drontenen.

2013

In 2013 is Digital Residence B.V. zijn wij gestopt met het aanbieden van onze diensten vanuit het Tele2 datacenter te Nijmegen, helaas waren de faciliteiten verouderd en konden wij niet flexibel genoeg en adequaat genoeg regeageren op de vraag van onze klanten waardoor de groei van zowel Digital Residence en haar klanten in het gedrag kwam.
We zijn dan ook opzoek gegaan naar een goed alternatief in de regio, we kwam toen uit bij Data Center Arnhem welke bestaat uit twee datacenters op de Tivolilaan (TVL) en de Kleefsewaard (KLW), een eigen glasvezel ring heeft tussen deze datacenters en tevens het eerste datacenter in Nederland is wat SOC2-2 is gecertificeert, na de verhuizing van ons netwerk, racks en servers zijn wij daar van start gegaan met de verkoop van onze diensten. Op dat moment bieden wij onze diensten aan vanuit de datacenters twee Arnhem, het datacenter in Schiphol-Rijk en Dronten. Ook waren genoodzaakt op te stoppen het aanbieden van onze diensten vanuit het NIKHEF datacenter te Amsterdam. Ook zijn wij in 2013 begonnen met ons budet VPS merk "VPS Concurrent".

2015

In 2015 is Digital Residence B.V. is de diensten portefuille uitgebreid met verschillende cloud oplossingen (IaaS, SaaS PaaS). Ook zijn wij in 2015 gestart met het aanbieden van onze diensten vanuit de datacenters ColoCenter te Zoetermeer, NIKHEF te Amsterdam en de Spaanse Kubus te Rotterdam en hebben wij de activa en de handelsnaam van WebXtra Internet Services & Solutions overgenomen welke sinds 2004 reeds haar diensten aanbied en welke verder zal blijven gaan als een zelfstandig onderdeel van Digital Residence B.V. In oktober 2015 werd Digital Residence B.V. tevens overgenomen door VX Holding B.V. waardoor het team versterkt werd en ook nieuwe partners gevonden werden in met de zusterondernemingen Vertixo B.V. en Arnix B.V.

2016

In 2016 is Digital Residence B.V. vooral bezig met vernieuwen en innoveren, er is steeds meer vraag naar maatwerkoplossingen en verschillende vormen van connectiviteit. Op het moment wordt er flink gesleuteld aan nieuwe projecten en vinden wij steeds weer nieuwe en betrouwbare partners om mee samen te werken. Vanuit deze samenwerking is Digital Residence B.V. dit jaar een officiele reseller geworden van Data Center Arnhem B.V., daarbij vullen wij Data Center Arnhem B.V. aan met aanvullende diensten zodat zij haar klanten nog beter kan bedienen, een prachtige samenwerking waar nog veel meer prachtige projecten zich uit zullen ontpoppen!

Company

News

23 mei
30 december
29 december
23 november
02 oktober
08 januari
Something went wrong with the twitter request!