Onze Partners

Samen, op elkaar ingespeeld, hallen wij het maximale er uit! 

Nationale Partners

Arnhem Internet Exchange

Arnhem Internet Exchange

Arnhem internet Exchange (Arnix) is het Gelderse digitale knooppunt dat voorziet in breedband diensten.

ColoCenter

ColoCenter

Vanuit het ColoCenter datacenter in Zoetermeer bieden wij verschillende diensten (in)direct aan en maken wij connectie met verschillende netwerken.

Data Center Arnhem

Data Center Arnhem

Ons "core" netwerk waarmee wij onze diensten aanbieden is gevestigd in de twee SOC2-2 gecertificeerde datacenters te Arnhem.

De Spaanse Kubus

De Spaanse Kubus

In het datacenter te Rotterdam maken wij verbinding met tal van netwerken en bieden wij diensten (in)direct aan.

EuroFiber

EuroFiber

Wij maken gebruik van onder andere het glasvezel netwerk van EuroFiber voor het verbinden van ons netwerk naar datacenters, klanten en partners.

Infrdata

Infrdata

Infradata is een partner waarmee wij samenwerken om multi-vendor infrastructuren en oplossingen te leveren aan onze klanten en partners.

Netrouting

Netrouting

Onze andere Nederlandse partner waar wij IP Transit verkeer bij inkopen om ons netwerk wereldwijde dekking en redundantie te geven.

NDIX

NDIX

Een open en onafhankelijk netwerk in Nederland en Duitsland waar wij gebruik van maken voor de levering van diensten van en aan onze partners en klanten.

NIKHEF

NIKHEF

In het NIKHEF datacenter maken wij verbinding met verschillende netwerken en leveren wij tevens (in)direct diensten aan onze klanten en partners.

NLix

NLix

Een van de grootste internet exchanges ter wereld waar wij gebruik van maken voor de levering van diensten van en aan onze partners en klanten.

OpenPeering

OpenPeering

Deze peering en (partial) transit partner gebruiken wij om ons netwerk snel en efficient (in)direct te verbinden met andere (inter)nationale partijen.

Rotterdam Internet Exchange

Rotterdam Internet Exchange

De lokale internet exchange voor de levering van diensten.

Serverius

Serverius

Vanuit het Serverius datacenter in Dronten bieden wij verschillende diensten (in)direct aan en maken wij connectie met verschillende netwerken.

SpamExperts

SpamExperts

Met ons SpamExperts cluster filteren wij spam, virussen en andere malware uit inkomend en uitgaand email verkeer. Zo dragen wij bij aan schonere mailboxen!

Vertixo

Vertixo

Een high availability en high service hosting provider en ons zusterbedrijf! We wisselen onze expertise en vakkundige medewerkers graag aan elkaar uit.


Internationale Partners

Brocade

Brocade

Wij maken gebruik van Brocade routers en switches voor LAN- en WAN-netwerken en (fibre-channel) storage area networks (SANs).

Cisco

Cisco

Wij maken gebruik van Cisco switches voor LAN- en WAN-netwerken en (fibre-channel) storage area networks (SANs).

Cogent

Cogent

Onze Europese partner waar wij IP Transit verkeer bij inkopen om ons netwerk wereldwijde dekking en redundantie te geven.

Dell

Dell

Onze hardware partner voor de levering van energie- en kosten- efficiƫnte server en storage hardware, zonder kwaliteit en veiligheid uit het oog te verliezen.

Fortinet

Fortinet

Onze beveiligingssoftware en -hardware partner. Met Fortinet software en hardware beveiligen en filteren wij het verkeer van en naar onze klanten en partners zodat malware geen kans krijgt!

GTT

GTT

Onze andere Wereldwijde partner waar wij IP Transit verkeer bij inkopen om ons netwerk wereldwijde dekking en redundantie te geven.

Hurricane Electric

Hurricane Electric

Onze Amerikaanse partner waar wij IP Transit verkeer inkopen om ons netwerk wereldwijde dekking en redundantie te geven.

Interoute

Interoute

Onze andere Europese partner waar wij IP Transit verkeer bij inkopen om ons netwerk wereldwijde dekking en redundantie te geven.

Juniper

Juniper

Wij maken gebruik van Juniper routers en switches voor LAN- en WAN-netwerken en (fibre-channel) storage area networks (SANs).

Something went wrong with the twitter request!